Hallgatói sikerek a 35. OTDK-n

A Tanulás- és Tanításmódszertani - Tudástechnológiai Szekcióban két volt hallgatónk kutatását díjazták

2021 április 20-22. között a Nyíregyházi Egyetem adott otthont a 35. Országos Tudományos Diákköri Konferencia két szekciójának, a Pedagógiai, Pszichológiai, Andragógiai és Könyvtártudományi Szekciónak, valamint a Tanulás- és Tanításmódszertani - Tudástechnológiai Szekciónak. Habár a tudományos ülésszak az online térben zajlott, különböző online szervezett kulturális és szabadidős programok révén a résztvevőknek mégis sikerült bepillantaniuk a Nyíregyházi Egyetem és a város életébe. 

A Partiumi Keresztény Egyetemet három hallgató képviselte a Tanulás- és Tanításmódszertani - Tudástechnológiai Szekcióban, akik valamennyien a PTDK-n elért eredményeik alapján jutottak tovább az országos megmérettetésre. Mindannyian Az óvodai és elemi oktatás pedagógiája szakon tanulnak, tanultak az egyetemen.

A kisiskolások tanulásának és tanításának módszertana tagozaton Bakos Krisztina Fruzsina A szövegértés fejlesztése III. osztályban önellenőrző feladatok segítségével című munkáját mutatta be, Back Annamária pedig A kreativitás vizsgálata 4. osztályban című dolgozatát. Mindkettejük témavezetője dr. Bordás Andrea, adjunktus. Az anyanyelv tantárgy-pedagógiája tagozaton Bajkó Edina mutatta be Anyanyelvi szövegértés harmadik osztályban című dolgozatát. Témavezetője: dr. Bartha Krisztina, adjunktus.

Hallgatóink szépen szerepeltek. A zsűri mind a hallgatók, mind a felkészítő tanárok munkáját elismerte.

Díjazottak: 

  • Bajkó Edina - II. díj és az Anyaynyelv-pedagógia folyóirat publikációs díja, Az anyanyelv tantárgy-pedagógiája tagozaton 
  • Bakos Krisztina Fruzsina - III. díj, A kisiskolások tanulásának és tanításának módszertana tagozaton

GRATULÁLUNK!

177871977 620099786058158 5485471143537191919 nScreenshot 285 Screenshot 286 Screenshot 287 Screenshot 288

forrás: tanitokepzo.partium.ro