Az én reformációm - alázattal szolgálni

A Partiumi Keresztény Egyetem Humántudományi Tanszékének Református Szociális Teológia/Diakónia szakja pályázatot hirdet IX-XII osztályos középiskolás diákok számára. 

diakonia Pke

 

A Partiumi Keresztény Egyetem Humántudományi Tanszékének Református Szociális Teológia/Diakónia szakja pályázatot hirdet IX-XII osztályos középiskolás diákok számára egy olyan rövidfilm (maximum 3 perc) elkészítésére, amely a Reformáció 500 évfordulója alkalmából a Reformáció lényegére, a református egyház lelki-szellemi értékeire, különös tekintettel az egyház társadalmi szolgálatára reflektál. A pályaművek készítője/készítői az alábbi fő kérdésre válaszolnak munkájukkal: Hogyan mutatnám be saját korosztályom számára a Reformációt?

 

A pályamunkákat először a közismert videó-megosztó (youtube) oldalára kell feltölteni, majd az elérhetőséget (linket) a diakonia.partium@gmail.com e-mail címre lehet elküldeni, a készítő(k) nevével, osztályuk, iskolájuk megnevezésével együtt. A pályamunkák beküldési határideje: 2017. április 8. A pályamunkák bemutatásra kerülnek a Partiumi Keresztény Egyetem nyílt napján (április 11-én), ahol a 3 legjobban sikerült alkotás díjazásra kerül.

 

I. díj 300,00 lej,

II. díj 200,00 lej,

III. díj 100,00 lej.

 

A pályaművek elbírálása a következő szempontok alapján történik: kreativitás, eredetiség, a keresztény szellemiség, a Reformáció lényegének megragadása, közérthetőség. A rövidfilmek elkészítéséhez bármilyen kép és hang rögzítésére alkalmas eszköz használható, a felvételeknek meg kell felelniük az alapvető minőségi elvárásoknak.

A PKE Humántudományi Tanszék

Református Szociális Teológia/Diakónia szak oktatói

www.diakonia.partium.ro

forrás: teologia.partium.ro